Bestellen voor vrijdag
Elke vrijdag en zaterdag wordt de oven op de Pieterbergseweg 4 opgestookt. Bakker x Bakker houden niet van verkwisting en bakken daarom bewust op bestelling naast een vast assortiment iedere week ook wat verrassend lekkers. Het brood is ongesneden en ik verpak uw bestelling in papieren zakken, neemt u zelf een tas mee?
U kunt aan het begin van uw bestelling aangeven op welke dag u wenst af te halen. Uw bestelling ligt dan klaar zichtbaar met een etiket met daarop uw naam, bestelling en dag van het afhalen. U ontvangt ook na betaling een bevestiging met deze gegevens per e-mail.
Bestellen voor vrijdag
Bestellen voor vrijdag kan tot vrijdagochtend 6.00 uur. Het afhaalmoment is vrijdag van 9.00 - 15.00 uur.
Hartige quiche gevuld met paprika, champignons, ui en prei met kaas.
Twents recept, een brood met grote hoeveelheid krenten, rozijnen, sinaasappel, kaneel en anijs. Een goede krentenwegge heeft meer krenten dan deeg.
Een rustiek stevig frans brood op basis van biologische roggemeel, een stevige desem. Een kleurrijke dikke korst met sterke honing aroma’s.
Tarwebloem, gebuilde bloem en rogge, met een stiff levain, stevig desem.
Hartige quiche gevuld met paprika, ui, prei en champignons met kaas.
De luxe kerststol Bakker X Bakker bevat naast krenten, rozijnen, vruchten en hazelnoten ook heerlijke amarena kersen. Natuurlijk ontbreekt er in deze stol de dikke rol zuiver amandelspijs niet. Op traditionele wijze, met de hand, met de beste ingrediënten en met een tikje bakkerstrots. LET OP: Afhalen op vrijdag 20 & zaterdag 21 december !!
Een krenten-rozijnenbol puur natuur. Geen enkele toevoegingen behalve heerlijke stukjes sinaasappel.
Franse boter, Franse bloem, handgemaakt, 3 dagen onderweg dus bestel op tijd.
Dit broodje wordt op de bodem van de oven (de vloer) gebakken, vandaar de naam.
Boterkoek in Sinterklaasstijl (18 cm) met speculaaskruiden, pure chocolade en amandel.
Heerlijke slagroomtruffels met amandel smaak omhuld met witte chocolade en kokos (200 gram).
Een 100 % biologische roomboter croissant gevuld met frangipane (amandelmeel, boter, eieren en kristalsuiker)
Zweedse kardemom-kaneelbroodjes (ook wel Kardemummabullar genoemd) heerlijk zacht, zoet, kruidig en knapperig tegelijk.
Knapperige tartelette gevuld met pistache witte chocolade en kadayif
Knapperige tartelette gevuld met amandelfondant en walnoten met koffie karamel.
Heerlijk smeuïge vegan worteltaart met ananas, walnoten, pistache en een creme van cashewnoten.
Homemade granola met noten, pompoenpitten, rozijnen, lijnzaad, kaneel en honing.
Heerlijke appelkruimeltaart met een vulling van frisse appels en rozijnen.
Gevulde speculaas op ambachtelijke wijze en met 100% echte amandelspijs
Een bros “amerikaanse stijl” cookie (80 gram) met walnoten en drie chocolades. Pure chocolade, melkchocolade en witte chocolade.
Worteltaart gevuld met ananas en walnoten met een topping van citroen roomkaas.
Zachte tarwe bloem T45 CRC, uit biologische landbouw. Speciaal voor croissants, brioche, bladerdeeg en patisserie.
Linde heeft middelfijne tarwezemelen en geeft het brood een warme bruine kruimkleur.
Biologisch roggemeel T130 van biologische landbouw. Steengemalen roggemeel T130 is rijk aan vezels en bevat een lichte honingsmaak
Biologisch tarwebloem, type 80. Uitzonderlijke biologische tarwebloem van 100% Franse granen. De meest 'witte' bloemsoort uit het steengemalen assortiment.
Zachte tarwe bloem T65 CRC, uit biologische landbouw. Perfect voor baguettes en desem broden. Gecertificeerd CRC en label rouge