Bestellen voor zaterdag

Elke vrijdag en zaterdag wordt de oven op de Pieterbergseweg 4 opgestookt. Bakker X Bakker houden niet van verkwisting en bakkken daarom bewust op bestelling naast een vast assortiment iedere week ook wat verrassend lekkers. Het brood is ongesneden en ik verpak uw bestelling in papieren zakken, neemt u zelf een tas mee?

U kunt aan het begin van uw bestelling aangeven op welke dag u wenst af te halen. Uw bestelling ligt dan klaar zichtbaar met een etiket met daarop uw naam, bestelling en dag van het afhalen. U ontvangt ook na betaling een bevestiging met deze gegevens per e-mail.

Bestellen voor zaterdag

Bestellen voor zaterdag kan online tot 06.00 uur in de ochtend. Het afhaalmoment is zaterdag van 9.00 – 14.00 uur.

 5,75

 5,75

Twents recept, een brood met grote hoeveelheid krenten, rozijnen, sinaasappel, kaneel en anijs. Een goede krentenwegge heeft meer krenten dan deeg.

 3,10

 5,75

 3,10

Heerlijk saucijzenbroodje met 100% kalfsgehakt, wortel, prei en kruiden.

 5,25

Een rustiek stevig frans brood op basis van biologische roggemeel, een stevige desem. Een kleurrijke dikke korst met sterke honing aroma’s.

 1,40

Heerlijk Italiaans desembroodje met olijfolie

 7,25

Tarwebloem, gebuilde bloem en rogge, met een stiff levain, stevig desem.

Uitverkocht
 3,10

Gevlochten croissantdeeg met gesmolten kaas, mosterdzaad en tijm.

 5,25

Hartige quiche gevuld met paprika, champignons, ui en prei met kaas.

 2,05

Franse boter, Franse bloem, handgemaakt, 3 dagen onderweg dus bestel op tijd.

 2,20

 17,50

De kerststol Bakker Nico bevat naast krenten, rozijnen, vruchten en hazelnoten ook heerlijke amarenakersen. Natuurlijk ontbreekt er in deze stol de dikke rol zuiver amandelspijs niet. Op traditionele wijze, met de hand, met de beste ingrediënten en met een tikje bakkerstrots. LET OP: Afhalen op vrijdag 20 & zaterdag 21 december !!

 4,50

Een heerlijk zoet witbrood waar suikerkorrels in zijn meegebakken.

 5,50

Een pittig brood gevuld met groene jalapeño peper en cheddarkaas

 1,00

 1,00

Een krenten-rozijnenbol puur natuur.

Geen enkele toevoegingen behalve heerlijke stukjes sinaasappel.

 5,95

Walnoten-Vijgenbrood

 4,20

Volkorenbrood met 90% water

 4,00

Rozemarijn-zeezout focaccia hartstikke lekker!

 3,20

Dit broodje wordt op de bodem van de oven (de vloer) gebakken, vandaar de naam.

 4,20

Volkorenbrood met 90% water

 4,20

Een echte Franse boule op basis van roggedesem.

 3,10

Knapperig Frans stokbrood

 4,25

Lekkerste Speltbrood met desem

 

 4,25

Gevuld met geroosterde zaden en pitten.

 10,25

Verrukkelijke slagroomtruffel

 10,00

Speculaasbrokken met stukjes hazelnoot, gember en sinaasappel.

 9,75

Boterkoek in Sinterklaasstijl (18 cm) met speculaaskruiden, pure chocolade en amandel.

 10,75

Heerlijke slagroomtruffels met amandel smaak omhuld met witte chocolade en kokos (200 gram)

 10,25

Verrukkelijke slagroomtruffel

 6,50

 1,75

Knapperige koek (80 gram) met een chewy binnenkant met stukjes gember.

 3,10

Zweedse kardemom-kaneelbroodjes (ook wel Kardemummabullar genoemd) heerlijk zacht, zoet, kruidig en knapperig tegelijk.

 3,50

Knapperige tartelette gevuld met pistache witte chocolade en kadayif.

 9,75

Glutenvrije (kan wel sporen bevatten) kokos amandelcake met sinaasappelstukjes en sinaasappelsnippers.

 3,50

Knapperige tartelette gevuld met amandelfondant en walnoten met een koffie karamel.

 3,50

Knapperige tartelette met zachte karamel met een pure chocolade crumble en pecannoten.

 3,50

Heerlijke smeuïge brownie gemaakt van pure chocolade en walnoten.

 17,50

Heerlijk smeuïge vegan worteltaart met ananas, walnoten, pistache en een creme van cashewnoten.

 6,50

Homemade granola met noten, pompoenpitten, rozijnen, lijnzaad, kaneel en honing.

 16,95

Heerlijke appelkruimeltaart met een vulling van frisse appels en rozijnen.

 15,50

Gevulde speculaas op ambachtelijke wijze en met 100% echte amandelspijs

 1,75

Haver-rozijnen koek (80 gram) met een heerlijke chewy bite.

 3,00

Een heerlijke combinatie van zoet en fris met boterkoekbodem

 3,10

Gevulde roomboterkoek met amandelspijs.

 3,25

Een 100 % biologische roomboter croissant gevuld met frangipane (amandelmeel, boter, eieren en kristalsuiker)

 17,50

Worteltaart gevuld met ananas en walnoten met een topping van citroen roomkaas.

 1,75

Een bros “amerikaanse stijl” cookie (80 gram) met walnoten en drie chocolades. Pure chocolade, melkchocolade en witte chocolade.

 2,20

Favoriet van Bakker Nico, overheerlijke mega zachte & luchtige kaneelbroodjes

 3,05

100 % biologische speltbloem

 3,20

Zachte tarwe bloem T65 CRC, uit biologische landbouw. Perfect voor baguettes en desem broden. Gecertificeerd CRC en label rouge

 3,65

Biologisch tarwebloem, type 80. Uitzonderlijke biologische tarwebloem van 100% Franse granen. De meest 'witte' bloemsoort uit het steengemalen assortiment.

 3,55

Biologisch roggemeel T130 van biologische landbouw. Steengemalen roggemeel T130 is rijk aan vezels en bevat een lichte honingsmaak

 3,65

Linde heeft middelfijne tarwezemelen en geeft het brood een warme bruine kruimkleur.

 3,65

Zachte tarwe bloem T45 CRC, uit biologische landbouw. Speciaal voor croissants, brioche, bladerdeeg en patisserie.