Twents recept, een brood met grote hoeveelheid krenten, rozijnen, sinaasappel, kaneel en anijs. Een goede krentenwegge heeft meer krenten dan deeg.
Een rustiek stevig frans brood op basis van biologische roggemeel, een stevige desem. Een kleurrijke dikke korst met sterke honing aroma’s.
Tarwebloem, gebuilde bloem en rogge, met een stiff levain, stevig desem.
Hartige quiche gevuld met paprika, ui, prei en champignons met kaas.
Franse boter, Franse bloem, handgemaakt, 3 dagen onderweg dus bestel op tijd.
Een krenten-rozijnenbol puur natuur.
Geen enkele toevoegingen behalve heerlijke stukjes sinaasappel.
Dit broodje wordt op de bodem van de oven (de vloer) gebakken, vandaar de naam.
Tijdens het bakken van dit brood ruikt de bakkerij heerlijk. De uitgesproken geur van knoflook, maar in het brood is dat alleen subtiel te proeven. Warm en met wat boter erop (bij een maaltijdsoep bijvoorbeeld) komt dit brood het best tot zijn recht.