Bestellen voor zaterdag

Elke vrijdag en zaterdag wordt de oven op de Pieterbergseweg 4 opgestookt. Bakker X Bakker houden niet van verkwisting en bakkken daarom bewust op bestelling naast een vast assortiment iedere week ook wat verrassend lekkers. Het brood is ongesneden en ik verpak uw bestelling in papieren zakken, neemt u zelf een tas mee?

U kunt aan het begin van uw bestelling aangeven op welke dag u wenst af te halen. Uw bestelling ligt dan klaar zichtbaar met een etiket met daarop uw naam, bestelling en dag van het afhalen. U ontvangt ook na betaling een bevestiging met deze gegevens per e-mail.

Bestellen voor zaterdag

Bestellen voor zaterdag kan online tot 06.00 uur in de ochtend. Het afhaalmoment is zaterdag van 9.00 – 14.00 uur.

 5,75

 6,00

Twents recept, een brood met grote hoeveelheid krenten, rozijnen, sinaasappel, kaneel en anijs. Een goede krentenwegge heeft meer krenten dan deeg.

 3,10

 3,10

Heerlijk saucijzenbroodje met 100% kalfsgehakt, wortel, prei en kruiden.

 5,25

Een rustiek stevig frans brood op basis van biologische roggemeel, een stevige desem. Een kleurrijke dikke korst met sterke honing aroma’s.

 1,40

Heerlijk Italiaans desembroodje met olijfolie

 7,25

Tarwebloem, gebuilde bloem en rogge, met een stiff levain, stevig desem.

 14,75

Hartige quiche gevuld met paprika, ui, prei en champignons met kaas.

 2,20

Franse boter, Franse bloem, handgemaakt, 3 dagen onderweg dus bestel op tijd.

 2,30

 4,50

Een heerlijk zoet witbrood waar suikerkorrels in zijn meegebakken.

 5,95

Een pittig brood gevuld met groene jalapeño peper en cheddarkaas

 1,00

 1,00

Een krenten-rozijnenbol puur natuur.

Geen enkele toevoegingen behalve heerlijke stukjes sinaasappel.

 5,95

Walnoten-Vijgenbrood

 4,20

Volkorenbrood met 90% water

 4,20

Rozemarijn-zeezout focaccia hartstikke lekker!

 3,30

Dit broodje wordt op de bodem van de oven (de vloer) gebakken, vandaar de naam.

 4,20

Volkorenbrood met 90% water

 4,20

Een echte Franse boule op basis van roggedesem.

 3,10

Knapperig Frans stokbrood

 5,50

Tijdens het bakken van dit brood ruikt de bakkerij heerlijk. De uitgesproken geur van knoflook, maar in het brood is dat alleen subtiel te proeven. Warm en met wat boter erop (bij een maaltijdsoep bijvoorbeeld) komt dit brood het best tot zijn recht.

 4,25

Lekkerste Speltbrood met desem

 

 4,25

Gevuld met geroosterde zaden en pitten.

 1,75

Knapperige koek (80 gram) met een chewy binnenkant met stukjes gember.

 3,10

Zweedse kardemom-kaneelbroodjes (ook wel Kardemummabullar genoemd) heerlijk zacht, zoet, kruidig en knapperig tegelijk.

 3,50

Knapperige tartelette gevuld met pistache witte chocolade en kadayif.

 9,75

Glutenvrije (kan wel sporen bevatten) kokos amandelcake met sinaasappelstukjes en sinaasappelsnippers. Ingrediënten: Amandelmeel, geraspte kokos, ei, zout, roomboter, amandelschaafsel, basterdsuiker, sinaasappelstukjes en sinaasappelsnippers. Bevat de volgende allergenen:

  • melk en zuivelproducten
  • noten

 3,50

Knapperige tartelette gevuld met amandelfondant en walnoten met een koffie karamel.

 3,50

Heerlijke smeuïge brownie gemaakt van pure chocolade en walnoten. Ingrediënten: roomboter, zonnebloemolie, zout, suiker, ei, bloem, chocolade (puur), cacaopoeder, bakpoeder, walnoten en/of pecannoten. Bevat de volgende allergenen:

  • gluten
  • eieren
  • melk en zuivelproducten
  • noten

 18,50

Heerlijk smeuïge vegan worteltaart met ananas, walnoten, pistache en een creme van cashewnoten.

 6,50

Homemade granola met noten, pompoenpitten, rozijnen, lijnzaad, kaneel en honing. Ingrediënten: havervlokken, noten, pompoenpitten, rozijnen, lijnzaad, zonnebloemolie, kaneel en honing. Bevat de volgende allergenen: - gluten - noten

 9,75

Boterkoek (18 cm) met (stem)gember.

 16,95

Heerlijke appelkruimeltaart met een vulling van frisse appels en rozijnen.

 1,75

Haver-rozijnen koek (80 gram) met een heerlijke chewy bite.

 3,00

Ingrediënten: suiker, roomboter, bloem, zout, eieren, citroensap, slagroom, vanille extract Bevat de volgende allergenen:

  • melk en zuivelproducten
  • gluten

Uitverkocht
 3,10

Gevulde roomboterkoek met amandelspijs.

Uitverkocht
 3,25

Een 100 % biologische roomboter croissant gevuld met frangipane (amandelmeel, boter, eieren en suiker) Ingrediënten: bloem, zout, boter, amandelpoeder, suiker, zetmeel, ei, room en roomboter. Bevat de volgende allergenen:

  • gluten
  • eieren
  • melk en zuivelproducten
  • noten

 18,50

Worteltaart gevuld met ananas en walnoten met een topping van citroen roomkaas.

 2,20

Favoriet van Bakker Nico, overheerlijke mega zachte & luchtige kaneelbroodjes

 3,05

100 % biologische speltbloem

 3,20

Zachte tarwe bloem T65 CRC, uit biologische landbouw. Perfect voor baguettes en desem broden. Gecertificeerd CRC en label rouge

 3,65

Biologisch tarwebloem, type 80. Uitzonderlijke biologische tarwebloem van 100% Franse granen. De meest 'witte' bloemsoort uit het steengemalen assortiment.

 3,55

Biologisch roggemeel T130 van biologische landbouw. Steengemalen roggemeel T130 is rijk aan vezels en bevat een lichte honingsmaak

 3,65

Linde heeft middelfijne tarwezemelen en geeft het brood een warme bruine kruimkleur.

 3,65

Zachte tarwe bloem T45 CRC, uit biologische landbouw. Speciaal voor croissants, brioche, bladerdeeg en patisserie.