Twents recept, een brood met grote hoeveelheid krenten, rozijnen, sinaasappel, kaneel en anijs. Een goede krentenwegge heeft meer krenten dan deeg.
Een rustiek stevig frans brood op basis van biologische roggemeel, een stevige desem. Een kleurrijke dikke korst met sterke honing aroma’s.
Tarwebloem, gebuilde bloem en rogge, met een stiff levain, stevig desem.
Hartige quiche gevuld met paprika, champignons, ui en prei met kaas.
Franse boter, Franse bloem, handgemaakt, 3 dagen onderweg dus bestel op tijd.
De kerststol Bakker Nico bevat naast krenten, rozijnen, vruchten en hazelnoten ook heerlijke amarenakersen. Natuurlijk ontbreekt er in deze stol de dikke rol zuiver amandelspijs niet. Op traditionele wijze, met de hand, met de beste ingrediënten en met een tikje bakkerstrots. LET OP: Afhalen op vrijdag 20 & zaterdag 21 december !!
Een krenten-rozijnenbol puur natuur.
Geen enkele toevoegingen behalve heerlijke stukjes sinaasappel.
Dit broodje wordt op de bodem van de oven (de vloer) gebakken, vandaar de naam.