Resultaat 1–12 van de 89 resultaten wordt getoond

Bestellen voor vrijdag

Elke vrijdag en zaterdag wordt de oven op de Pieterbergseweg 4 opgestookt. Bakker x Bakker houden niet van verkwisting en bakken daarom bewust op bestelling naast een vast assortiment iedere week ook wat verrassend lekkers. Het brood is ongesneden en ik verpak uw bestelling in papieren zakken, neemt u zelf een tas mee?

U kunt aan het begin van uw bestelling aangeven op welke dag u wenst af te halen. Uw bestelling ligt dan klaar zichtbaar met een etiket met daarop uw naam, bestelling en dag van het afhalen. U ontvangt ook na betaling een bevestiging met deze gegevens per e-mail.

Bestellen voor vrijdag

Bestellen voor vrijdag kan tot vrijdagochtend 6.00 uur. Het afhaalmoment is vrijdag van 9.00 - 15.00 uur.

 3,10

Heerlijk saucijzenbroodje met 100% vegetarisch gehakt, wortel, prei en kruiden.

 5,75

Verrukkelijk volkorenbrood (T100) met een poolish.

 5,75

 5,75

 3,10

Heerlijk saucijzenbroodje met 100% kalfsgehakt, wortel, prei en kruiden.

 5,25

Een rustiek stevig frans brood op basis van biologische roggemeel, een stevige desem. Een kleurrijke dikke korst met sterke honing aroma’s.

 5,95

Walnoten-Abrikozenbrood

 7,25

Tarwebloem, gebuilde bloem en rogge, met een stiff levain, stevig desem.

 5,00

Een heerlijk zoet witbrood waar suikerkorrels in zijn meegebakken.

 1,00

Een krenten-rozijnenbol puur natuur. Geen enkele toevoegingen behalve heerlijke stukjes sinaasappel.

 5,95

Walnoten-Vijgenbrood

 4,20

Volkorenbrood met 90% water

 4,20

Rozemarijn-zeezout focaccia hartstikke lekker!

 3,30

Dit broodje wordt op de bodem van de oven (de vloer) gebakken, vandaar de naam.

 4,20

Volkorenbrood met 90% water

 4,20

Een echte Franse boule op basis van roggedesem.

 3,10

Knapperig Frans stokbrood

 4,25

Lekkerste Speltbrood met desem

 

 4,25

Gevuld met geroosterde zaden en pitten.

 3,50

Tartelette gevuld met amandelfondant en frambozen, afgedekt met een spiegel van frambozenpuree.

 1,75

Een kokosmakroon, zoals die bedoeld is.... knapperig, chewy en met een zachte binnenkant!

 3,50

Knapperige tartelettebodem gevuld met amandelfondant en mango passievrucht cheesecake met daarop heerlijke gebrande meringue. Goed in te vriezen voor op een later moment!

 1,75

Knapperige koek (80 gram) met een chewy binnenkant met stukjes gember.

 3,10

Zweedse kardemom-kaneelbroodjes (ook wel Kardemummabullar genoemd) heerlijk zacht, zoet, kruidig en knapperig tegelijk.

 3,50

Knapperige tartelette gevuld met amandelfondant en walnoten met koffie karamel.

 7,50

Heerlijk smeuïge vegan Carrot Cake met cashewnoten creme, ananas en walnoten.

 3,50

Heerlijke smeuïge brownie gemaakt van pure chocolade en walnoten. Ingrediënten: roomboter, zonnebloemolie, zout, suiker, ei, bloem, chocolade (puur), cacaopoeder, bakpoeder, walnoten en/of pecannoten. Bevat de volgende allergenen:

  • gluten
  • eieren
  • melk en zuivelproducten
  • noten

 18,50

Heerlijk smeuïge vegan worteltaart met ananas, walnoten, pistache en een creme van cashewnoten.

 3,50

Tartelette met een witte chocolade frambozen genache en een swirl van frambozen.

 17,50

Heerlijke appelkruimeltaart met een vulling van frisse appels en rozijnen.

 3,25

Deze Portugese lekkernij is gemaakt van laagjes krokant bladerdeeg en gevuld met een romige custard met citroen en wilde kaneel.

 1,75

Haver-rozijnen koek (80 gram) met een heerlijke chewy bite.

 3,00

Ingrediënten: suiker, roomboter, bloem, zout, eieren, citroensap, slagroom, vanille extract Bevat de volgende allergenen:

  • melk en zuivelproducten
  • gluten

 1,75

Een bros “amerikaanse stijl” cookie (80 gram) met walnoten en drie chocolades. Pure chocolade, melkchocolade en witte chocolade.

 18,50

Worteltaart gevuld met ananas en walnoten met een topping van citroen roomkaas.

 2,20

Favoriet van Bakker Nico, overheerlijke mega zachte & luchtige kaneelbroodjes

 2,95

100 % biologische speltbloem

 3,65

Zachte tarwe bloem T45 CRC, uit biologische landbouw. Speciaal voor croissants, brioche, bladerdeeg en patisserie.

 3,65

Linde heeft middelfijne tarwezemelen en geeft het brood een warme bruine kruimkleur.

 3,55

Biologisch roggemeel T130 van biologische landbouw. Steengemalen roggemeel T130 is rijk aan vezels en bevat een lichte honingsmaak

 3,65

Biologisch tarwebloem, type 80. Uitzonderlijke biologische tarwebloem van 100% Franse granen. De meest 'witte' bloemsoort uit het steengemalen assortiment.

 3,20

Zachte tarwe bloem T65 CRC, uit biologische landbouw. Perfect voor baguettes en desem broden. Gecertificeerd CRC en label rouge